Banesa 5

Banesa 4

Banesa 32

Banesa 31

Banesa 30

Banesa 29

Banesa 29

Banesa 28

Banesa 28

Banesa 27

Banesa 27

Banesa

Banesa 26

Banesa 25

Banesa 25

Banesa 24

Banesa 24

Banesa 23

Banesa 23

Banesa 22

Banesa 22

Banesa 21

Banesa 21

Banesa 20

Banesa 20

Banesa 19

Banesa 19

Banesa 18

Banesa 18

Banesa 17

Banesa 17

Banesa 16

Banesa 16

Banesa 15

Banesa 15

Banesa 14

Banesa 14

Banesa 13

Banesa 13

Banesa 12

Banesa 12

Banesa 11

Banesa 11

Banesa 10

Banesa 10

Banesa 9

Banesa 9

Banesa 8

Banesa 8

Banesa 7

Banesa 7

Banesa 6

Banesa 6

Banesa 5

Banesa 5

Banesa 4

Banesa 4

Banesa 3

Banesa 3

Banesa 2

Banesa 2

Banesa 1

Banesa 1

Document
Document

Blloku 1

“Gjendet në pjesën veriperëndimore të qytetit, ku çasja bëhet nga rruga kryesore rr.Sami Plakolli.

Kompleksi ka një sipërfaqe prej 11,344.5m² ndërtim(lamella 1&2), përmban në total 2 hyrje,objekt me dritë dhe diell të mjaftushëm si dhe hapësira të lira duke respektuar distancat e nevojshme për banim.

Stabiliteti,normat dhe standardet kanë cilësinë më të lartë në industrin e ndërtimit , ku bëhet e veçantë dhe më efektive me hapësirë të gjelbërt dhe njëherit një intimitet për banorët e ardhshëm.”

Blloku 2

“Objekti shtrihet në mes te rrugëve rr.Sami Plakolli dhe rr.Ahmet Dërguti. Kompleksi(lamella 2) ka një sipërfaqe prej 5,788.87 m² ndërtim, përmbanë  vetëm 1 hyrje.

Është konceptuar e ideuar si vendi ku fillon një jetë e re e bukur dhe aktive ,me një arkitetur moderne shfaq më së miri punën profesionale dhe përkushtimin për realizimin e qëllimeve tona në investim 

në dobi të komunitetit,duke siguruar një mjedis të lulëzuar dhe përmbushës për të gjithë”